EN IT RU

Dr. Vlantea Bălteanu a absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu", facultatea Stomatologie din Chişinău în 1991. După terminarea facultăţii, Dr. Bălteanu a acumulat expertiză practică în capacitate de doctor stomatolog superior în cadrul fabricii “Zorile”, din Chişinău.

În anul 1997, dumneaei a fondat cabinetul Baltean-Crisdent, dorind să propună servicii de vârf, definite prin calitate şi grijă faţă de client. Dr. Vlantea Bălteanu s-a dedicat în totalitate dezvoltării clinicii, aplicând ferm principiul prioritizării pacientului.

Pe parcursul întregii cariere, D-na Doctor a continuat să acumuleze cunostinţe în domeniu prin frecventarea diferitelor stagii şi seminare. In 1999, a efectuat un stagiu în domeniul chirurgiei maxilo-faciale in Franţa; în 2000, a urmat un seminar în domeniul restaurărilor dentare în Republica Moldova; în 2001 – seminarul “dent-art” în Ucraina. In 2003, Dna Bălteanu a participat la o stagiere de preparare şi profilaxie în centrul ICDE în Germania, iar în 2006 la un forum de stomatologie pentru ţările CSI având ca temă endodonţia şi problemele actuale în endodonţie în Kemer, Turcia.

Raportându-se permanent la standardele profesionale caracteristice clinicilor de vârf din Europa de Vest, Dr. Bălteanu a pus permanent accentul pe instruire si perfectionare, reuşind astfel să creeze un raport calitate-preţ în avantajul pacientului.