EN IT RU

Tratament de Albire (aprox 60 min)

 

Bijuterii Dentare (aprox 15 min)

Descriere: Bijuteriile dentare sunt accesorii la modă şi sunt disponibile într-o gamă largă de forme şi culori, de la bijuterii din aur cu pietre preţioase până la bijuterii din zirconiu sau cristal. Bijuteriile dentare se aplică pe dinte cu ajutorul unui adeziv special astfel încât să nu afecteze integritatea şi sănătatea dintelui dumneavoastra. Ele pot fi îndepărtate foarte simplu de către medicul dentist, în cazul în care nu le mai doriţi.

Faţetare (aprox 150 min)

Descriere: Dacă există pete foarte adânci pe dinte atunci sunt indicate faţetele din porţelan. Faţetele sunt nişte acoperăminte subţiri din porţelan, confecţionate în laborator pe baza unei amprente anterioare şi lipite pe dinte cu o răşina specială. Pentru ca au o suprafaţă glazurată ele sunt netede şi nu se mai coloreaza in timp.

Reconturarea şi Remodelarea Dinţilor (aprox 90 min)

Descriere: Remodelarea dentară este extrem de utilă în ceea ce priveşte corectarea micilor imperfecţiuni, ca de exemplu repararea spărturilor de dimensiuni reduse, netezirea denivelărilor sau a porţiunilor găurite din smalţ, ajustarea formei neregulate pe care o pot avea unii dinţi, ca urmare a creşterii grăbite sau ajustarea lungimii caninilor.